Ratings and Recommendations by outbrain

5/4/11

Novetats CREAib: Recursos per a Infants (Abril 2011)

Coneix els boscos de les Balears / Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat

A partir de 9 anys. Coneixements. El llibre exposa, amb il·lustracions, els diferents tipus de boscos que hi ha a les Balears (pinar, alzinar, garriga d’ullastres, bosc de ribera, savinar i cims i penya-segats) una publicació dirigida als alumnes de Primària que pretén que els escolars descobreixin, s'aproximin i coneguin els sistemes forestals de les Illes, els elements de la fauna i flora més significativa. Consulteu disponibilitat al catàleg del CREAib.

Aquí no hay silencio / Philliis Gershator, Alison Jay

A partir de 5 anys. Ficció. Un llibre per celebrar els sons intemporals de les estacions: de l'estiu a la tardor i de l'hivern a la primavera. Una història i text de Phillis Gershator i il·lustracions de Alison Jay. Poesia rítmica i il·lustracions intricades. Consulteu disponibilitat al catàleg del CREAib.


La niña de los gorriones / Sara Pennypacker

A partir de 7 anys. Ficció. Quan a Xina s'ordena exterminar a tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, Ming-Li decideix salvar tants ocells com pugui. El valerós gest de la nena serà una lliçó pels quals no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Consulteu disponibilitat al catàleg del CREAib.

Oso Polar, ¿sabes por qué se deshiela tu mundo? / Robert E. Wells

A partir de 9 anys. Coneixements. Robert E. Wells explica per què hem arribat a aquesta situació i què podem fer per ajudar-nos a nosaltres mateixos i als óssos polars.

“En l'Àrtic, cada vegada es fon més gel a l'estiu. Això és un gran problema per als óssos polars, que necessiten el gel per sobreviure…” Consulteu disponibilitat al catàleg del CREAib.

La vida alrededor de un árbol / Ferruccio Cucchiarini

A partir d'11 anys. Coneixements. Recurs divertit que examina la vida que es genera al voltant d'un arbre. S'examinen els animals que aquí troben el seu aliment, els que s'amaguen entre les seves branques i els que crien els seus petits en un arbre. Inclou un poster extensible d'un arbre.Consulteu disponibilitat al catàleg del CREAib.

No hay comentarios: