Ratings and Recommendations by outbrain

10/8/09

Kit de recursos sobre consum i producció sostenible



El Kit de Recursos sobre Consum i Producció Sostenibles (Resource Kit on Sustainable Consumption and Production) del PNUMA és un conjunt de 12 fulls informatius que tracten els següents temes: la publicitat, l'ecodisseny, l'energia, l'alimentació, la vivenda, l'oci, els estils de vida, la mobilitat, les noves tecnologies de la informació i comunicació, els tèxtils, el turisme i l'aigua.

Cadascun dels fulls analitza els impactes ambientals de les activitats, ofereix exemples de bones pràctiques a tot el món, i consells destinats a individus, empreses i administracions per aplicar els principis de la sostenibilitat a tots aquests temes. Finalment inclou una selecció d'enllaços d'interès per aprofundir en el tema.

La versió en castellà del Kit, disponible en format PDF, l'ha elaborat el Centro de Actividad Regional para la Producción Limpia (CP/RAC), que forma part del Pla d'Acció Mediterrani del PNUMA i que té la missió de fomentar mecanismes per al consum i la producció sostenible als països Mediterranis.

Idioma: Castellà

Autor: Programa de Medi Ambient de Nacions Unides. Divisió de Tecnologia, Indústria, i Economia. Secció de Consum Sostenible i Producció

No hay comentarios: