Ratings and Recommendations by outbrain

12/8/09

S.O.S. Paisaje de Mar: fotografies del litoral espanyol


S.O.S. Paisaje de Mar és un projecte impulsat pel fotògraf de natura José B. Ruiz amb l'objectiu d'analitzar l'estat actual de la costa espanyola, identificar l'estat de conservació de les diferents àrees i deixar patent la necessitat urgent de protegir els indrets de més valor ecològic i paisatgístic."


La idea principal és documentar de forma més gràfica i visual -principalment amb fotografies- els entorns malmesos o amenaçats per tal de donar a conèixer les poques zones de costa que encara poden salvar-se i que s'haurien de protegir de la voràgine del formigó, i conscienciar de la necessitat de protegir-les. Les imatges -que poden ser enviades per qualsevol que vulgui col·laborar amb el projecte- també denuncien els excessos ja executats al litoral espanyol.

Segons S.O.S. Paisaje de Mar, "aproximadament el 50% de la superfície del litoral de la Comunitat Valenciana ja està construït."

El projecte té pocs mesos de vida, poc a poc va incrementant els seus arxius de continguts i imatges, a més ja compta amb l'adhesió i suport de nombroses entitats i persones.

No hay comentarios: