Ratings and Recommendations by outbrain

21/9/09

Canviem CO2 per flors: Campanya Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)

La campanya interactiva ‘Canviem CO2 per flors’, promoguda per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), a la que col·labora CeroCO2, promou ja l'estalvi de més de 3.300 kg de CO2 a l'atmosfera.

Aproximadament 2.100 ciutadans ja han dissenyat la seva flor dins el jardí virtual de TMB, en una campanya que calcula l'estalvi de CO2 que podem aconseguir deixant de banda el transport privat i utilitzant el transport públic.

"Canviem CO2 per flors" és una acció de comunicació interactiva online per a fomentar l'ús del transport públic com a via per tal de reduir les emissions de CO2 que es generen, a través de la ignició dels combustibles fòssils amb els vehicles a motor.

Des de la seva pàgina, podem calcular la quantitat de CO2 que es deixa d'emetre a l'atmosfera quan trien no utilitzar el transport privat per a un determinat trajecte. Després del càlcul, se'ls proposa crear la seva pròpia flir virtual i plantar-la en un jardí virtual com a símbol de la contribució a la protecció del medi ambient.

No hay comentarios: