Ratings and Recommendations by outbrain

25/9/09

Exposició sobre el canvi climàtic

L'Obra Social de Caixa Catalunya posa al nostre abast a la web la informació sobre l'exposició Canvi Climàtic: preguntes i respostes feta per la Fundació Territori i Paisatge.

Aquesta exposició pretén donar resposta a tots els dubtes generats arrel d'un fenomen a escala mundial que tindrà conseqüències en la nostra vida diària: l'escalfament global. Planteja qüestions de forma senzilla amb la finalitat d'oferir una informació concreta sobre les causes i, sobretot, les conseqüències del canvi climàtic.

L'exposició mostra algunes manifestacions de l'escalfament global a escala planetària, identifica els factors que l'han afavorit, i anota així qui podria emprendre accions per evitar-les.

La mostra evidencia com nosaltres mateixos tenim el poder de canviar les coses. Ens reconeixem com actors de canvi a través d'un vídeo que mostra de quina manera les actituds quotidianes influeixen en l'acceleració o el fre del canvi climàtic.

L'exposició ,es ara mateix a Valladolid però a través de la web podem consultar l'audiovisual, els materials didàctics que acompanyen l'exposició i algunes de les preguntes que planteja l'exposició.

No hay comentarios: