Ratings and Recommendations by outbrain

25/1/10

Calendari de les llunes 2010

Un cop més, per celebrar l'entrada del nou any, el Parc Agrari del Baix Llobregat edita el tradicional Calendari de les llunes que mostra les fases de la lluna de tot l'any, dia a dia.


El calendari
A la seva web, amb la intenció de potenciar la temporalitat dels productes agraris, també hi podreu trobar el calendari de collita dels diversos cultius, fruites, verdures i hortalisses. Així, podreu saber que tindrem pruna del mes de juny al mes de setembre; porro, de l'octubre al maig, o bleda, tot l'any. Cada cosa al seu temps, per tal de gaudir de la frescor i el sabor més intensos.



Per a l'edició dels 12.000 exemplars del Calendari de les llunes de 2010 el Parc ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya, del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Unió de Pagesos.

Podeu demanar el calendari en paper enviant un correu electrònic a xarxaparcs@diba.cat. També, podeu aconseguir-lo directament a Can Comas, seu de l'Oficina del Parc Agrari, i a totes les fires comercials que es duen a terme al Baix Llobregat amb la participació del Consorci del Parc Agrari. A més a més, podeu baixar-vos-en la versió PDF en format DIN-A3 o DIN-A4.

FONT: L'informatiu dels Parcs

No hay comentarios: