Ratings and Recommendations by outbrain

25/1/10

Compartim informació sobre biodiversitat

Amb motiu de la celebració de l'Any Internacional de la Diversitat Biològica, us recomanem el següent Biodiversidad Virtual, un projecte col·laboratiu que pretén conformar la major base de dades de biodiversitat.La web Biodiversidad Virtual és una gran base de dades de biodiversitat que es fa amb la participació dels usuaris. Els objectius de l'explotació de les dades recollides en aquesta web són ajudar a la conservació de les espècies, divulgar la natura i aportar dades per al coneixement de la biodiversitat. Les imatges que s'hi pengen segueixen el codi ètic de fotografia en el medi natural.

Aquest recurs permet la implicació de la comunitat científica i de persones interessades en la recollida d'informació sobre biodiversitat. Us podeu donar d'alta com a usuaris per tal de poder penjar noves fotografies perquè els experts identifiquin espècies o categories.

Entre els serveis que ofereix la web hi ha notícies, una revista, concursos, consells, fòrums de debat, consultes i un apartat col laboratiu a mode de wiki (enciclopèdia col laborativa).

Organitzacions col·laboradores de Biodiversidad Virtual

FONT: Biodiversidad Virtual

No hay comentarios: